NYHEDER

Det sker på Tandklinikken-Mariager

Følg med på denne side, hvor vi løbende holder dig opdateret om, hvad der sker i vores verden. På klinikken finder du også aktuelle opslag og foldere om tandfaglige emner.

Sommeren har budt på flere ændringer på klinikken

15/9-2021

Hen over sommeren har vi sagt farvel til personale, som er rejst til andre klinikker.  

Vi har med stor beklagelse taget afsked med Birgit Bang, som har fået et job i Viborg, hvor hun bor, og det forstår vi naturligvis. 

Også vores tandlæge Peter Andersen har fundet tilbage til Randers til sin “gamle klinik fra for 30 år siden i Randers “. 

Herfra skal lyde et stort tak for samarbejdet, og I ønskes begge alt godt fremover.

Velkommen til ny klinikassistent

Men vi har også ansat flere nye medarbejdere. Vi var endda så heldige, at vores nye klinikassistent selv bankede på døren og søgte job, da hun netop var flyttet til Mariager.

Derfor er vi glade for at kunne byde velkommen til Glennie Erbillor, der er startet hos os 1. september.

Billede af birgit-bang-mariager-tand

Som Glennie selv siger, så har hun været klinikassistent altid, og det skal nok komme os til gode på klinikken, da hun er en erfaren allround klinikassistent. 

Glennie kommer fra job og bopæl i Århus og har to voksne døtre og børnebørn. I vil møde Glennie på klinikken og i receptionen.

Ny ung tandlæge er klar til at hjælpe dig

Det er med stor glæde, at jeg også kan sige velkommen til vores nye tandlæge, Christian Aalund Krogsgaard (foto er på vej). 

Christian er allerede startet hos os og vil være her fast 3 dage om ugen: tirsdag, onsdag og fredag. Om manddagen har han et undervisningsjob på tandlægeskolen. 

Christian har både erfaring fra den kommunale tandpleje i Norddjurs kommune og fra privat praksis i Børkop. Han bor i Århus med sin tandlægekæreste og er uddannet fra Århus universitet i 2019.

En varm velkomst til Christian, og vi glæder os til samarbejdet. 

Jeg håber, I alle vil hjælpe mig med at tage godt imod vores nye medarbejdere. 

Nyt på bloggen

Hvis du eller en du kender, døjer med snorken, som forstyrrer nattesøvnen, så læs mit seneste blogindlæg “Nu er vi flyttet sammen i soveværelset igen”.

Her får du både gode råd til, hvordan du kan minimere snorken, men jeg fortæller også om, hvordan en snorkeskinne gjorde hele forskellen for en af mine patienter.

 

Det flotte billede er fra Frankrig, hvor vi henter god energi til at klare hverdagen og de udfordringer, vi måtte støde på.

Billede af birgit-bang-mariager-tand

Sommeren er på vej

28/6-2021

Og også den lidt mere normale af slagsen. Solen kom mere frem i juni måned, og et sikkert tegn på sommer er, når vi tænder for aircondition på klinikken. ”Dejligt” udbryder mange af vores patienter, som nyder at ligge i stolen uden at få sved på panden.

Men intet slog de sommersmil, der mødte os i venteværelset den første dag, det var tilladt at møde op uden mundbind på.

Det var næsten nøgent at møde jer som vanligt igen, men så dejligt syntes vi alle. Også personalets plastikforklæder er smidt, og det nyder vi i den grad. Men vi har naturligvis beredskabet klar, hvis…!

En anden positiv ting er, at det nu går hurtigt med vaccinationer mod Covid19, også her blandt personalet. Der var jo lige et ”stop” på grund af forbud mod AstraZeneca-vaccinen, som vi tandlæger nåede at få første prik af.

Uanset hvad kan jeg klart mærke, at det specielt for vores patienter på 60+ har givet mere ro og sikkerhed til at møde op igen.

Årets børnefest

Et andet usvigeligt sommertegn er den traditionsrige Børnefest her i Mariager, som løb af stablen den 20/6.

En 129 år gammel tradition med optog af rosendronningen i hendes karet, kåring af det flotteste vogntog og efterfølgende en sjov og hyggelig børnefest.

Festen blev desværre aflyst sidste år, så optoget i år havde også den symbolik, at vi er ved at vende tilbage til mere normale sommertilstande her i Mariager. 

Billede af birgit-bang-mariager-tand

Forleden faldt jeg over dette sjove foto i Facebook-gruppen ”Gamle fotos fra Mariager”.

Det herlige foto er fra Børnefesten i Mariager anno 1955-1960, og dengang boede der en fotograf Svend Aage Rasmussen på vores klinikadresse Havnegade 11.

Sommerferie på klinikken

På klinikken er vi startet på afholdelse af ferien, men vi er her hele sommeren for dig, blot lidt på skift. Som altid kan du holde dig opdateret her.

“Nu kan jeg fløjte efter mine heste igen”

Det er altid en stor fornøjelse at blive mødt af en tilfreds patient efter en veloverstået protesebehandling.

Da vores glade patient kom ind på klinikken forleden, udbrød han helt spontant, at proteserne sad så godt, at han nu kunne spise med dem. Adspurgt havde hustruen da også været tilfreds med, at der nu igen var tænder at smile med.

Men det allervigtigste for denne glade patient var, at han nu kunne fløjte sine heste til sig igen ude på marken.

At kunne fløjte tænker de fleste af os nok ikke så meget over i hverdagen. Men for en hesteopdrætter, som lever og ånder for sine heste, er det en meget vigtig funktion. Så her var det med ”smilet” altså ikke det primære. 

Billede af birgit-bang-mariager-tand

Denne historie viste os igen, hvor vigtigt det er at afstemme forventninger til behandlingen og tilpasse os de forskellige behov, vores patienter har. Det kræver tid, omhu, kompetencer og gode relationer os imellem.

Ha’ en dejlig sommer og vel mødt igen efter ferien.

Foråret spirer i Mariager

7/4-2021

Vi har sagt farvel til vores tandlæge Stine Smed Kristensen, som nu fortsætter sin gerning i specialtandplejen i Region Midt.

Så fremover varetager Stine tandbehandling af psykisk sårbare og handicappede persongrupper børn som voksne, der har brug for et specielt tandplejetilbud. Vi ønsker Stine alt det bedste og takker mange gange for det usædvanlige år hos os i Mariager.

Til gengæld er tandlæge Gitte Valeur nu kommet tilbage efter barsel og er hos os mandag til torsdag. Vi arbejder dog på en fredagsløsning, da en del patienter også efterspørger at kunne få en tid hos Gitte om fredagen.

En anden god nyhed er, at tandlæge Peter Andersen igen er klar på klinikken, efter han i en periode har været sygemeldt med armen i gips.

Jeg synes, det er dejligt at have den ”gode gamle” stab omkring mig igen, og med forårets komme med lysere tider og snarlig vaccination af os alle er der bestemt grund til at sætte et stort smil op.

Selvom vi stadig ikke må rejse, kan vi jo godt drømme os til sydligere himmelstrøg som på dette forårsbillede, der er fra det skønne Italien.

Billede af birgit-bang-mariager-tand

Gode råd til et langt liv

I bogen ”Gopler ældes baglæns” skrevet af den unge forsker Nicklas Brendborg kommer der et overraskende råd:

Lev længere ved at bruge tandtråd. Årsagen er, at rigtig mange sygdomme stammer fra dårlig mundhygiejne.

De fleste har dog rigtig svært ved at bruge tandtråd rigtigt (og springer det måske over), men vi vil altid gerne vise dig, hvordan du gør. Som med så meget andet handler det om at have en god teknik.

Sådan børster tandlægerne deres tænder

Men du kan også komme rigtigt langt med den slags tandbørstning, som tandlæger udfører.

På Tandlægeskolen i København har de ladet forskellige tandlæger børste tænder og studeret deres metoder.

Det interessante er nemlig, at tandlæger ikke får så meget caries (huller i tænderne) og paradentitis (sygdomme i tandkødet), som deres patienter gør.

Et forsøg på Tandlægeskolen viser, at bakteriemængden bliver reduceret med mellem 30-60%, når patienterne følger en instruktionsvideo, der er produceret på baggrund af tandlægernes metoder.

Tandlægerne er meget nemlig systematiske, børster længere tid og skyller ikke mund efter en tandbørstning. Måske overraskende for dig at læse.

Men du skal ikke snydes for tandlægernes video, så den får du et link til her. Den varer kun 3,5 minutter, så du kan sagtens se den flere gange. Og når jeg får tid, kan det være jeg selv laver en video til dig.

Børst som tandlægen gør – Se instruktionsvideoen her.

Vil du gerne læse flere af mine andre, gode råd til tandbørstning, kan du gøre det her på bloggen.

Lysere tider er på vej

26/2-2021

Vinteren går nu på hæld, og vi er godt i gang med det nye år. Vi nyder, at dagene er blevet lysere, og vi har haft et fantastisk flot vintervejr med sol og blå himmel.

Jeg kan høre på mange af jer kære patienter, at I går lange ture dagligt og nyder vore smukke natur omkring fjorden.

En af vores lokale fotografer, Dorte Aalborg, er vores helt egen isfuglereporter, som tit poster smukke billeder af den spektakulære fugl. 

Den holder dog til på et hemmeligt sted her ved fjorden, som det ikke er lykkedes mig at finde frem til endnu. Måske har du været så heldig at få et glimt af den? 

Men jeg har fået lov til at bruge billederne her, hvor vi både ser isfuglen i landskabet og i detaljen. På det sidste billede var hannen lige på besøg hos sin dame, og de sad fint sammen i det frostbeklædte træ.

Billede af birgit-bang-mariager-tand
Billede af birgit-bang-mariager-tand
Billede af birgit-bang-mariager-tand

Tillykke til Dorte, som er blevet hædret for sit billede af isfuglen nemlig som World Champion i Wildlife.

Efterfølgende har Dorte dog desværre fundet den ene af de smukke isfugle frosset fast i søen, så der nu kun er én tilbage. 

Her på klinikken tager vi jo ofte billeder af jeres tænder og laver forstørrelser eller bruger lupbriller for at nørde med detaljer. For lige som med billederne af isfuglene, er det gerne i detaljen, at kvaliteten ligger gemt. 

Det gælder også for vores arbejdsglæde ved at levere at godt og æstetisk stykke tandarbejde, hvor detaljerne er i orden. 

På klinikken tilpasser vi os de omskiftelige tider og de forskellige udfordringer, vi står overfor. For tiden er vores tandlæge, Peter Andersen, desværre sygemeldt med højre arm i gips, men vi håber, at Peter er klar igen til påske. 

Vores tandlægebarselsvikar, Stine Smed Kristensen, er her fortsat i marts måned og hjælper til under Peters sygefravær.

Velkommen tilbage til tandlæge Gitte Valeur 

Gitte har første arbejdsdag igen tirsdag den 9. marts efter at have været på barselsorlov med sønnen Oliver. Vi glæder os til at byde Gitte velkommen tilbage og hjælpe hende godt i gang med at arbejde under de nuværende Corona-restriktioner med bla. visir.

Tak fordi I fortsat kommer på klinikken. Her er altid trygge rammer, og snart kan vi se frem til at få tilbudt vaccine alle sammen. Vi går lysere tider i møde på mange måder – så der er god grund til at smile lidt ekstra.

Så er det igen blevet tid til den årlige julehilsen

4/12-2020

Da nytårsklokkerne ringede ind til 2020 var vi nok mange, der troede, det ville blive ”endnu” et normalt år uden de store forandringer.

Men sådan kom det som bekendt ikke til at gå, og det blev bla. året, hvor vi alle kom til at gå med mundbind – noget der ville have været utænkeligt for et år siden.

Billede af birgit-bang-mariager-tand

Og sikke mange besværligheder, det har givet, for hvordan er det nu, det skal vende, må man genbruge det, og SKAL alle bruge det?

En af de mest brugte sætninger her i efteråret må have været ”hva’ siger du?”, fordi det lyder, som om vi taler gennem en tragt, når vi har mundbind på.

Her på klinikken prøver vi at hjælpe, hvor vi kan, med den rette brug af mundbind, med at udlåne visir til jer, der har det svært med vejrtrækningen. Og vi holder øje med jer alle, så vi ikke kommer for tæt på hinanden i venteværelset.

Vi prøver ligesom jer at smile helt op til øjnene, selvom vi nogle gange synes, det er svært at kende jer bag mundbindet.

Men der skal lyde en stor tak for, at I stadig kommer og besøger os. Og for at I passer jeres eftersyn næsten som for et år siden.

Forhåbentlig får vi lov at slippe af med mundbindene til næste år, så vi igen kan se og høre, hvad hinanden siger.

Den første Mariager julekalender 

Men heldigvis handler alt ikke om mundbind. For i år har vi fået Mariagers første julekalender. Det er Handelsstandsforeningen, der står bag den smukke kalender, og vi lokale medlemmer har sponsoreret ”en låge” og præmier i form af gaver via lodtrækning.

Billede af birgit-bang-mariager-tand

Formålet med kalenderen er at samle ind til byens julebelysning. Her på tandklinikken har vi sponsoreret låge nr. 16, som giver et rigtig godt tilbud ved køb af tandbørster.

Det gamle ”husk lige tandbørsten” er altid aktuelt og endnu mere i den søde juletid, vi snart går i møde. Vi håber, kalenderen bliver revet væk, så Mariager også kan stråle til næste år.

På tandklinikken er vi nærmest gået amok med lys i år og har investeret i en ny lyskæde til den store Tuja til venstre for vores hus.

Der er også lys i vinduerne på alle tre etager, for vi er flyttet op på 3. sal med vores frokoststue. Det har vi gjort, så vi kan holde afstand i frokostpausen og ikke er ”nære kontakter” os kolleger, hvis en skulle være så uheldig at blive Corona-ramt. 

Forhåbentlig får vi lov at slippe af med mundbindene til næste år, så vi igen kan se og høre, hvad hinanden siger.

Men værst gik det ud over vores traditionsrige julekort 

De sidste mange år har jeg siddet i timevis og skrevet julekort til jer alle.

Men jeg er ked af at måtte skuffe jer, for i år bliver der ikke delt julekort ud. Det er ikke, fordi jeg ikke har lyst til at skrive dem, men min sædvanlige leverandør havde ikke fået nyt design hjem pga. Corona-nedlukning.

Og jeg ville ikke gå på kompromis med ikke at udsende et nyt retro julekort til jer. Desuden er tid og økonomi hertil lagt andre steder i år.

Men selvfølgelig skal I alle ønskes en rigtig glædelig jul og et bedre nytår, hvor vi håber på, at vi kan komme tilbage til noget, der minder om de gode, gamle tider.

Også en stor tak til mit fantastiske personale for at have ydet en helt ekstraordinær indsats i 2020.

Så her en kæmpe nytårshilsen til jer alle med billeder af fyrværkeri ved Carcassonne for at mindes gode oplevelser på udlandsrejser i tidligere år.

Jeg håber, 2021 bliver et godt år for os alle.

Billede af birgit-bang-mariager-tand

Så er bog nr. 3 på gaden: Sukkersmarte børn

26/10-2020

Mine trofaste læsere ved, at jeg er meget begejstret for Annette Sams. Hun er en af mine heltinder inden for folkeoplysningen, fordi hun har en klar mission: at gøre os alle sukkersmarte til gavn for vores sundhed.

Billede af birgit-bang-mariager-tand

Jeg synes, bogen er den ideelle julegaveidé til forældre, pædagoger og alle andre, der arbejder med børn.

Anette Sams skriver selv så fint og ambitiøst:

Når det kommer til børn, har jeg et stærkt ønske: Jeg håber, næste generation bliver livsnydere, der rejser selvsikkert, fleksibelt og afslappet igennem fødevarelandskabet – hjulpet af biologisk logik, godt samarbejde med kroppen og evnen til overbærende at værne sig mod manipulation.

Det jeg godt kan lide ved Anette, er at hun er inspirerende uden at være moraliserende og fordømmende. Vores børn kan selv lede deres liv via en praktisk indføring i at være sukkersmarte, i at få krop og mad til at samarbejde.

Og ja tandlægen må samstemme: En sukkersmart kost giver også mindre caries (færre huller i tænderne) og mindre betændelse i munden. For vores bakterier lever jo allerbedst, når de får en sukkerholdig kost.

Den mørke tid og 2. Coronabølge 

At der er Corona-kilo på sidebenene har der været talt om i medierne. Vi er mere hjemme, vi bevæger os ikke så meget, og hvis vores kalorieindtag er det samme som før, så stiger vægten.

Det har fået mig til at tænke på vores Coronasituation og caries. For det lader til, at vi putter mere i munden, spiser flere snacks og bager flere kager. Det er jo hyggeligt, men ikke godt for dine tænder.

På det seneste har jeg bemærket, at nogle af mine patienter pludselig ikke kun har ét hul men helt op til 4 huller, når de kommer til eftersyn. Så det er tydeligt, at der er sket noget i denne periode.

Så min opfordring er, at selvom du er hjemme og ikke skal ud ad døren, så husk at børste tænder om morgenen alligevel, selvom det er hjemmearbejdsdag, eller dine sædvanlige aktiviteter er lukket ned.

Hold dig til dine faste måltider og skip sukkerholdige drikke. Så bliver det både lettere at holde vægten og undgå huller i tænderne.

Du kan både lade dig inspirere af Anette Sams’ bøger, men du kan også blive klogere på caries i mit blogindlæg, der handler om hårdheden i dit drikkevand.

Du kan læse ”Hvor hårdt eller blødt er dit vand? Og hvad har det med huller i dine tænder at gøre?” her.

New beginning på klinik nr. 4

Da vi tog klinik 4 i brug, fandt vi ud af, at der måtte noget kunst på væggene. Klinik 4 på 1. sal er dejligt lys og har den fineste udsigt, men også 2 store hvide vægge uden pynt.

Mange af jer har været til behandling deroppe, mest Peter Andersens patienter, men jeg får selv lov at ”låne” klinikken om onsdagen. Og jeg hører kun rosende ord omkring den nye klinik.

Billede af birgit-bang-mariager-tand

Steen Nørgaard er en af Mariagers lokale kunstmalere, og ham har jeg lejet to malerier af. Det største hedder Beginning, og det passer meget godt til denne Coronatid – hvor meget er nyt og kaotisk; ja ligefrem dramatisk.

Men bedøm selv med tanke på mikroskopibilledet af covid virus, æblet i vores logo, det sorte drama omkring nedlukningen og det røde, der støder sammen. Men også håb om det gode tandlægeliv med mere plads og nyt liv til klinikken.

Måske overfortolker jeg det, men det giver mening for mig. Så det får nok lov at blive hængende med håb om, at vi alle kommer igennem denne særprægede tid på en værdig måde. 

Du kan læse mere om Steen Nørgaard på hans hjemmeside Galleri Halmtorvet 

 Farvel og goddag

20/8-2020

I starten af august sagde vi farvel til Lis Larsen, der har været på Tandklinikken Mariager i 23 år; heraf de 13 år sammen med Pia.

Lis har valgt at gå på efterløn og vil nu nyde tiden sammen med sin familie og de 3 børnebørn.

Vi ønsker Lis en dejlig tid fremover. Vi vil alle – personale som patienter – savne Lis, der har været en meget vellidt og værdsat medarbejder.

Til at afløse Lis har vi budt et stort velkommen til Birgit Bang, som er vores nye receptionist. 

Billede af birgit-bang-mariager-tand

Birgit og Pia har kendt hinanden i mange år og tidligere arbejdet sammen i praksis i Randers og i Nørhald kommunale tandpleje. Birgit har også arbejdet nogle år ved specialtandlæge Bo Bloch i Hobro.

Måske er du en af dem, der vil kunne genkende Birgit fra hendes mange år i Mariager Lægehus, hvor Birgit var ansat indtil for 4 år siden. Birgit har således bred erfaring både fra tandklinikker som uddannet tandklinikassistent og som mangeårig lægesekretær.

Birgit har indtil nu boet i Gjerlev, men er ved at bygge hus ved Viborg sammen med hendes mand, Per.

Vi glæder os til samarbejdet og ser frem til, at alle fortsat bliver betjent på bedste vis i receptionen og i telefonen. Du kan læse mere om Birgit her.

Nu er det blevet din tur til at bruge mundbind

Vi har gennem hele Corona-tiden forholdt os til de skiftende regler, Sundhedsstyrelsen har udsendt. Nu er det som bekendt blevet påbudt at bruge mundbind eller visir i al offentlig transport. Måske kommer vi også til at se flere med mundbind på gaden her i Mariager.

Jeg kan med glæde konstatere, at vores apotek og boghandel har været hurtige til at fremskaffe mundbind af god kvalitet til rimelige priser, så der er nok til alle. Endda billigere end jeg kan købe dem hjem!

Type 2 mundbind til engangsbrug er bedre end hjemmesyede, så ingen behøver at gå med de fantasifulde, hjemmelavede ansigtsbeskyttere, som vi har set florere på nettet.

Sådan bruger du mundbindet korrekt

Sørg altid for at have rene og afsprittede hænder, inden du tager mundbindet på, og brug kun elastikkerne til at holde i og placere rundt om ørene.

Mundbindet skal vende med den blå side bort fra ansigtet, det vil sige udad. Derefter trykker du metaldelen tæt til om næsen under evt. brillekant.

Når mundbindet er på plads, så lad være med at rette, pille og klø ved det. Hvis du gør det alligevel, skal du have rene hænder.

Undgå at have rene mundbind liggende løst i lommer og tasker, men læg dem i en ren plastpose.

Efter brug (max. 5 timer) fjerner du mundbindet ved at holde i elastikkerne og smide det i skraldespanden eller i en affaldspose i din taske.

Husk at smile med øjnene ?. I det hele taget er vores kropssprog blevet endnu vigtigere, nu hvor vores mund og smil bliver dækket til.

Du kan også bruge visir, som har den fordel, at det kan genbruges ved afspritning. Dine medrejsende kan se dit smil og mundaflæse, og det er lettere at trække vejret.

God sikker rejse eller påpasselighed i store forsamlinger.

Sol, sommer og mere normale tider på Tandklinikken

18/6-2020

“Øv, jeg troede, jeg ville blive mødt af en i rumudstyr…“ 

Det er en bemærkning, jeg har hørt en hel del gange, når jeg har hentet patienter i venteværelset i denne tid ?

 Vi ligner ikke helt astronauter, men vi er selvfølgelig klædt ud i fuldt Corona-udstyr med mundbind, vesir og kittel eller plastforklæde.

Udstyret kommer dog først på inde ved stolen, når vi ved, hvilken behandling vi skal lave.

Og ja det er varmt – meget varmt! 

Men lige nu glæder vi os over, at vi i Danmark er kommet gennem den værste tid, og at vi her i Mariagerfjord trods alt har haft så få, der er blevet smittet med Coronavirus.

Vi er næsten tilbage til normalen

Der har været mange skiftende regler, vi har skullet forholde os til, og det har ikke altid været lige let, vil jeg gerne indrømme. Men vi følger og retter os naturligvis efter Sundhedsstyrelsens skiftende og opdaterede retningslinjer. 

Vi glæder os meget over, at vi nu næsten er vendt tilbage til normale tilstande, hvor vi dog stadig gør meget ud af at passe på de sårbare og på hinanden. 

Tak for din forståelse og også for accept af det lille Corona-tillæg, der er blevet lagt på regningerne. 

En ting må vi dog erkende: Vores indkaldesystem er virkelig udfordret. Det betyder, at vi desværre er bagefter med at indkalde alle de patienter, vi har måttet aflyse. 

Pt. prøver vi at tilbyde tider til de akutte og de ældst ventende aflyste patienter tilbage fra marts, april og maj. Og du skal vide, at du ikke er glemt, hvis du endnu ikke har hørt fra os. 

Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du synes, der er gået meget lang tid, eller du er bekymret omkring noget med dine tænder. 

Sommerferie og sidste nyt på Tandklinikken

Som noget særligt (det kræver situationen, synes vi), har vi valgt at holde åbent på klinikken hele sommeren. Men vi sørger naturligvis for, at vores personale får mulighed for at holde deres ferie. Pia passer klinikken i juli og venter med at holde ”sommer”ferie til oktober. 

Vi er glade for, at vores barselsvikar, Stine Smed Kristensen, er kommet godt i gang, og vi håber, at Stine fortsat vil trives hos os i Havnegade. 

Samtidig kan vi lykønske Gitte Valeur, der nu er hjemme på barselsorlov med sin nyfødte søn og kan nyde sommeren med familien. 

Og snart kommer der igen nye folk til på klinikken. Vi skal have fundet en afløser for Lis, og det bliver svært! 

Men jeg må nødtvungent acceptere, at Lis har besluttet at gå på efterløn fra august/september. Så vi har stadig lidt tid endnu til at sige farvel til Lis.  

Til slut vil jeg ønske jer alle en god sommer og pas på jer selv derude i sommerlandet.

Vi går stille i gang igen på Tandklinikken

22/4-2020

Det glæder os, at vi er med i første genåbningsbølge, og du har nu mulighed for at få tandbehandling ud over det mest akutte.

Vi har fået retningslinjerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed. De er blevet grundigt fortolket, og vi er ved at finde os til rette med de ekstra hygiejneforanstaltninger.

Derfor vil du fremover møde os med visir, og vi skifter til rent kliniktøj mellem hver patient. Vi er kreative og har hele tiden tanker på økonomi, mængden af plastikaffald og vaskekapacitet.

Du får besked fra os

Næste skridt er, at vi nu begynder at kontakte alle, der har fået udsat en tandbehandling og alle, der har fået aflyst tider til kontrol. Det vil i praksis sige, hvis du er en gul eller rød patient og normalt besøger os hver 3.-4. måned.

Der gælder fortsat alle de velkendte råd:

  • Kom kun hvis du har en aftale.
  • Du skal have været rask de sidste 2 dage forinden.
  • Ingen i din husstand må have Corona-lignende symptomer.
  • Gravide skal vi tage specielt hensyn til, så kontakt først din læge før et besøg hos os.

De sårbare grupper tager vi naturligvis specielle hensyn til. Kontakt os og få nærmere vejledning til, hvordan du skal forholde dig.

Vi har mulighed for separat ind- og udgang, så du ikke er sammen med andre patienter. Og du kan blive behandlet i er rum, der er rent – dvs. ikke har været brugt til behandling de sidste timer.

Er du i tvivl om noget som helst, så ring til os på tlf. 98 54 16 54, og vi skal nok vejlede dig. 

Vores indretning er blevet ændret

Vi har reduceret venteværelset for siddepladser, og vi har håndsprit flere steder, som vi forventer, du bruger.

Desuden har vi fjernet vores blade, og kaffen må du drikke derhjemme. Dankortterminalen bliver sprittet af mellem hver betaling. På samme vis bliver håndtag på indgangsdøren sprittet af både udvendigt og indvendigt.

Her i den dejlige varme tid har vi desuden indrettet et udendørs venteareal på bagsiden af huset, hvor du kan sidde alene, hvis du foretrækker det.

Vi henstiller til, at du ikke har nogen ledsager med ind på klinikken, medmindre det er praktisk hjælp, du ikke kan undvære.

Jubiii… vi har også en anden god nyhed

Vi byder nemlig velkommen til tandlæge Stine Smed Kristensen, som er startet hos os her efter påske. Stine er vores barselsvikar, da Gitte er sendt hjem og venter på, at lillebror kommer til verden.

Det er en glæde for os at have fået ansat en tandlæge, som bor tæt ved i Randers, og som har 2 års erfaring med tandbehandling af både børn og voksne.

Stine er netop vendt tilbage fra sin egen barselsorlov og er allerede i gang med behandlinger og med at lære os alle og vores systemer at kende. Jeg er sikker på, I også vil tage godt imod Stine. 

Du kan læse mere om Stine her.

Vigtig information til alle vores patienter

18/3-2020

Sådan arbejder vi lige nu på Tandklinikken Mariager fra den 17. marts og foreløbig indtil juni 2020.

Vi holder åbent for nødvendig kritisk tandbehandling efter forudgående telefonisk aftale. Det er Sundhedsstyrelsen, der har bestemt hvilke typer af nødbehandling, vi må foretage.

Vi er naturligvis ekstra opmærksomme på hygiejnen og følger de gældende retningslinjer fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi forventer, at du også er ekstra opmærksom og beder dig læse følgende igennem, før du kontakter os.

Situationer, hvor du IKKE vil blive tilbudt en tid på tandklinikken:

  • Hvis du føler dig sløj, har feber, hoster eller er forkølet.
  • Hvis du har været i direkte kontakt med en bekræftet Coronasmittet inden for de sidste 14 dage.
  • Hvis du eller nogen i din husstand har været i udlandet inden for de sidste 14 dage.
  • Hvis du er gravid, da det er et vigtigt forsigtighedshensyn at tage for dig og dit ufødte barn. 

Hvis du har tandpine og hører under ovennævnte kategorier: 

I den situation skal du ringe til din læge og forhøre dig om, hvordan du skal forholde dig. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 9854 1654 eller skrive en mail med dine spørgsmål til post@mariager-tand.dk

Sandsynligvis er denne alvorlige situation ikke ovre om 14 dage. Derfor er vi også nødt til at have et beredskab på tandklinikken, der kan håndtere akut opståede tandpiner samt patienter med forhøjet smitterisiko.

Tøv derfor ikke med at ringe til os på telefon 98541654, hvis du har ondt. Det bliver ikke lettere at behandle dig, hvis du venter, så kontakt os hurtigt muligt, så vi bedre kan planlægge dit besøg.

Sammen hjælper vi hinanden og passer på dit smil.

Vi opdaterer her på hjemmesiden, når der er nye retningslinjer og sætter opslag i vores vinduer.

Du kan læse mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside www.sst.dk om Coronavirus/Covid-19.

Godt nytår til jer alle

16/1-2020

Vi tager alle fat på et nyt årti, og her på tandklinikken kommer det helt af sig selv at vende blikket både fremad og bagud.

10-års jubilæum i Havnegade

I skrivende stund glæder vi os over, at vi kan fejre de første 10 år i vores dejlige klinikhus i Havnegade.

Det var i dagene 13.-15. januar i 2010, vi trodsede gadens meterhøje snebunker og flyttede alt grejet skråt over gaden fra Havnevej, hvor Villy Mose havde bygget sin klinik, til Havnegade 11.

Her havde vi bygget ud i baghaven, piloteret med 10 meter høje pæle og fået dejlige faciliteter til både jer og os. På 1. sal har vi i dag personalefaciliteter og nu også et 4. behandlingsrum.  

Vores 10-års-jubilæum bliver fejret med gode tilbud i butikken og forskelligt grej til at passe ekstra godt på dit smil, så du er velkommen til at kigge forbi.

Vi indvier ny klinik på 1. sal

Det er også i jubilæumsugen, vi inviterer de første kunder op på 1. sal, hvor vi har indrettet et hyggeligt venteområde.

Alle installationer til udstyret var udtænkt og lå klar i gulv og loft fra for 10 år siden, så vi var fremtidssikrede. Men vi var nødt til at få lagt et nyt gulv i venteværelset på 1. sal. Både for at beskytte det gamle trægulv, men også for at leve op til tidens skrappe hygiejnekrav.

Så nu har vi fået lagt et flot rengøringsvenligt ”trægulv”, der er nemt at holde. Her vil vi gerne rette en stor tak til Havnens Snedkeri i Hadsund for et godt og hurtigt samarbejde.

Nytår og tid til nye vaner

Det bugner med gode råd alle vegne, og æteren kan godt blive lidt overfyldt: Nye måder at tænke på, træne på, spise på, være forældre på, arbejde på, indrette hus og have på. Ja også affalds- og indkøbsvaner skal klimaændres.

Vi står alle i gode råd til halsen, og det er en balance at holde tungen lige i munden og skuldrene væk fra ørene. Som du kan se af mine fremhævninger, så sætter livet sig også i talesproget ligesom i vores arbejdsområde.

Og vi vil gerne, at du kan smile over hele femøren, helt op til ørene, også i næste årti. 

Mit næste blogindlæg bliver lidt om self-care, alle de gode råd til ”at få det bedre”, set i mit perspektiv som din tandlæge. Du kan læse blogindlægget her

Vores julehilsen til jer

9/12-2019

Kære rare og trofaste patienter og venner af Tandklinikken Mariager.

Vi er meget taknemmelige for jer alle: Både ”gamle” og nye patienter, som har valgt os til at passe jeres tænder.

På klinikken prøver vi at følge byens puls og er med i pynte- og lysmoden fra startskuddet på torvet midt november, og det hygger i den mørke tid. Det er skønt, at så mange bemærker vores vinduer. Og Mariager er altid et besøg værd, også i december. 

Året der gik

Det har været et travlt år på klinikken, og jeg tænker tit på det kendte citat af Piet Hein: ”Mennesker gør sig stort besvær, kunsten er at ku’ la’ vær!”

Men som jeg også har nævnt for mange af jer, har byen brug for en stærk tandklinik, for det er med til at fremtidssikre vores by, så Mariager kan bevare sin sammenhængskraft med de øvrige sundhedstilbud.

Her på klinikken har vi haft vokseværk og har sagt velkommen til nyt personale. Tandplejer Bonnie Laumann og tandlæge Peter Andersen er kommet til midt i året, og de er begge faldet godt til. 

Vi har også sagt farvel til tandlæge Emilie, da Gitte Valeur er kommet tilbage fra barsel. Det er dejligt at have Gitte tilbage igen, som har været savnet af mange af hendes faste patienter.

Nyt behandlingsrum

På nuværende tidspunkt er vi i fuld gang med at indrette et 4. behandlingsrum på første sal. Det bliver dejligt at få mere plads, og vi bliver mindre sårbare, når vi skal have service og reparationer på udstyret. Det bliver et godt og hyggeligt rum.

Det er også på første sal, at vi har et dejligt personalerum, hvor der er plads til at tage en pause indimellem, så vi altid er klar til at passe godt på dine tænder, når vi er på.

En mærkesag for os

Igen i år støtter vi julemærkehjemmet i Hobro, og vi var medsponsor til Café Hack i Hobro med Ole Henriksen og Thomas Skov i september.

Vi havde en dejlig personaletur, og jeg var så heldig at få en selfie med Ole Henriksen. Læs mere om den helt særlige oplevelse i indlægget fra den 1/10-2019.

At Ole Henriksen smiler meget, ved I sikkert godt. Men for os er det vigtigt at blive ved med at passe på jeres smil. Tusind tak for jeres tillid gennem årene.

Vi ønsker jer alle en dejlig juletid med masser af hygge og samvær med jeres kære samt et rigtigt godt nyt år.

På gensyn i 2020. Mange hilsner Pia & Co.

Vi støtter Julemærkehjemmet i Hobro

1/10-2019

Tandklinikken-Mariager har netop været medsponsor på optagelsen til radioprogrammet Cafe Hack på Hotel Amerika i Hobro.

Gæsterne var selveste cremekongen Ole Henriksen og journalist og forfatter Thomas Ørskov.

Hele personalet havde en sjov skovtur en søndag formiddag, og der blev i alt samlet 40.000 kr. ind til det gode formål: At hjælpe børn, der har det svært, med et komme på et dejligt ophold på Hobro Julemærkehjem.

Og jeg var så heldig at få taget en selfie med Ole Henriksen – smilet er den korteste vej mellem to mennesker – og Ole smiler rigtigt meget! Og ja, Oles tænder er hvidere end mine og også mere lige!

Det er blevet kursustid igen

Efteråret har meldt sin ankomst, og traditionen tro betyder det, at vi tager på forskellige kurser.

Søren Strabo har været i Berlin og set på alt det nyeste nye inden for implantater. Det hedder REPLICATE med et fint ord.

Hvis du har en tand, der skal erstattet af et implantat, kan du få lavet en 3-D scanning af tanden med rod. Herefter bliver der fremstillet en nøjagtig kopi af roden i titanium.

Det har den store fordel, at når den oprindelige tand bliver fjernet, så passer erstatningen nøjagtig på rodens tidligere plads og kan sættes op med det samme i forbindelse med tandudtrækningen.

Det var et meget intimt kursus for Søren og en kollega på kursusgivers klinik i Berlin, hvor de fik mulighed for at følge med direkte “over skulderen”. 

Der er gang i klinikken

Vores nye tandlæge Peter Andersen er kommet rigtig godt i gang, og vi er alle glade for, at han er blevet taget vel imod af vores patienter.

Vi nyder, at Peters store erfaring kan komme i spil her på klinikken. Læs den fine udtalelse Peter har fået fra en af vores ældre patienter her. 

Vi er tilbage igen

26/8-2019

Så er vi alle “mand” tilbage på klinikken efter en god ferie. Vi håber også, du har nydt sommeren.

Vi glæder os til at få alle klinikkerne i fuld sving igen, til efterårets videreuddannelseskurser og sidst men ikke mindst til at gense jer alle igen og fortsætte arbejdet med at passe på jeres smil. 

Velkommen til tandlæge Peter Andersen 

1/7-2019

Peter kom med i vores team i sommeren 2019 og bidrager med stor alsidig erfaring gennem sit tidligere virke som tandlæge i Randers og Hobro. Peter er således erfaren i genopbygninger af det slidte tandsæt og er dygtig til at lave både små og store plastrestaureringer.

Som os alle her på klinikken vægter Peter tid til at opbygge de gode patientrelationer; så tillid og trivsel for både patient og team styrkes. Og derved opnår vi sammen fine resultater.

Når Peter ikke laver tænder, er der to ting, der hænger uløseligt sammen. Nemlig Peter og hans cykel. Og mountainbike terræn – det har Mariager jo masser af.

Læs mere om Peter her

Et foreløbigt farvel til Emilie Schmidt Petersen

Vi har netop taget afsked med vores vikar, Emilie, som har passet tandlæge Gitte Valeurs patienter, mens hun har nydt sin barsel.

Jeg synes, Emilie har varetaget opgaven flot med dejligt humør og en positiv indstilling til det at lære af os mere erfarne. Vi ønsker Emilie held og lykke fremover med hendes nye stilling i Silkeborg og ser meget gerne Emilie tilbage igen her hos os i Mariager.

Og I kære patienter takkes for at tage så godt imod, når I bliver tilbudt nye behandlere her på tandklinikken i Mariager.

God sommer til alle og varmt velkommen tilbage til tandlæge Gitte Valeur.

En tandplejer kom forbi, søgte og fik job hos os

 20/5-2019

Hvor heldig har vi lov at være? For et stykke tid siden kom der en erfaren tandplejer forbi klinikken. Ovenikøbet en tidligere patient af klinikken, med lokalkendskab og med sine forældre blandt vores faste patienter.

Så mange forventninger var allerede afstemt mellem os på forhånd.

Vi skyndte os at sige velkommen til Bonnie Laumann, men måtte vente helt her til den 1. maj 2019 med at åbne for hendes aftalebog.

Bonnie Laumann er opvokset i området og bor nu ca. 50 min herfra på et nedlagt landbrug med alt, hvad dertil hører. Bonnie er tidligere selvstændig landmand og mor til to teenagere. Derudover har hun arbejdet meget selvstændigt som tandplejer på en klinik i Holstebro gennem flere år.

Det er således en erfaren medarbejder på 45 år, vi får i vores team på mange fronter. Vi glæder os meget til samarbejdet og håber, at alle vores søde patienter vil tage godt imod Bonnie.

Du vil helt sikkert møde Bonnie i forbindelse med din paradentosebehandling, som Bonnie er tiltænkt at være en central person i.  

Læs mere om Bonnie her

Læs også blogindlægget “Mundhulemekanik på mange faconer” om tandplejerens rolle.

Der sker hele tiden noget nyt hos os

20/5-2019

Vi har fået mange nye patienter på klinikken dels fra Søren Jensens tidligere klinik her i byen, men også fra andre kollegaer i Hobro, Spentrup og Randers, der går på pension.

Og vi vil gerne byde velkommen til alle, så derfor er det dejligt, når vi får mulighed som nu for at udvide med kvalificeret og erfarent personale.  Om vi har nok fysisk plads? Ja da, vi udvider bare på 2. sal i vores dejlige hus. 

Søren Strabo indgår nyt samarbejde

2/4-2019

Den 1. april 2019 flytter Søren ind i en helt nyindrettet tandklinik i Helenestræde 3 i Randers sammen med sin partner Thomas Borup. Det betyder, at Søren herefter er stoppet med sit engagement i Sundhedshuset i Dytmæssken.

Søren er naturligvis stadig hos os på klinikken i Mariager om onsdagen, som han plejer at være.

 

Vi er flere, der smiler mere

6/3-2019

Det spirende forår glæder os alle, men også tilfredse patienter.

En af mine patienter sendte en sød hilsen til mig. “Tusind tak for det, du har gjort for mig. Mine børn siger, at jeg er blevet gladere og smiler mere”.

En sådan hilsen varmer utrolig meget hos os. For det er en af mine største missioner at hjælpe mennesker med at opnå den frihed, det giver at kunne smile uden at skulle tænke på manglende tænder.

Den korteste afstand mellem to mennesker er som bekendt et smil. 

Men også arbejdsglæden her på klinikken har fået et løft

Vi kan slet ikke skjule vores ”grejglæde”. Vi har fået nyt udstyr. En ny tandlæge arbejdsstation også kaldet for en unit. Og det er faktisk kun 3. gang i mit tandlægeliv jeg får lov til at få helt nyt udstyr.

Vores nye unit er en patientstol med indbygget “værksted”. Stolen er i en skøn blå farve og dejlig blød at sidde i.

 Og så er den selvfølgelig med armlæn, som mange af jer kære patienter har ønsket. Desuden er der et kamera på, så vi kan vise dig på skærmen, hvordan det nu er, det ser ud derinde i mørket i munden. Uha og maskinerne spinder.

Indtil videre er det mest vores tandlæge Emilie, der har fornøjelsen af den nye unit og de patienter, som besøger klinik 3, hvor Emilie ”bor”.

Vel mødt på tandklinikken til en tur i den blå stol. 

En julehilsen til dig

6/12-2018

Ja, julen kom tidligt til Mariager i år. Som vanligt bakker vi på Tandklinikken op om julemarkedet og nyder den årlige tradition, hvor juletræet bliver tændt på torvet. Har du set, at vi også har sat fine lys i og pyntet op til jul i vores vinduer?

Tandklinikken støtter Handelsstandsforeningen i Mariager, for det gør bla., at vi kan være med til at opretholde vores hyggelige julestemning ved at sørge for den flotte julebelysning rundt i byen.

Igen i år har jeg sendt fysiske retro-julekort til vores ældste patienter, selvom jeg ellers sagde sidste år, at det var sidste gang. Men sikken en respons jeg fik på den nyhed helt frem til den varme sommer. Det var var særdeles upopulært, at jeg ville stoppe med at skrive dem!

En af mine kære patienter spurgte mig: ”Når nu vi er blevet flere patienter, er julekortene så droppet?” Den kunne jeg ikke stå for. For selvfølgelig skal det ikke mærkes på servicen op til jul, at klinikken har fået flere smil at passe. Det er vi jo kun glade og taknemmelige for.

Så derfor får alle de rigtigt voksne (fra 68 år) selvfølgelig en retro-julehilsen i form af et julekort. Og naturligvis er der julemærker på, for vi synes, det er vigtigt at bakke op om vores lokale Julemærkehjem i Hobro.

Nu er der kun tilbage at ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul og pas godt på tænderne derude, når du guffer julemad og knaser flæskesvær og mandlen fra ris á la manden.

Skulle du får brug for os, er klinikken åben både den 27. og den 28. december.

Nyt indlæg på bloggen

Har du set, at der er kommet et nyt indlæg på bloggen? Det hedder 5 tips til bedre tandbørstning, og det giver dig en masse tips til at komme tandgodt ind i det nye år.

På glædeligt gensyn på Tandklinikken i Mariager i 2019. Mange julehilsner fra os alle.

Velkommen til vores nye patienter

2/11-2018

Hverdagen på klinikken byder på mange spændende oplevelser. De sidste par måneder har vi budt velkommen til mange nye patienter på klinikken dels fra tandlæge Sørens Jensens klinik men også andre steder fra.

Det er altid en fornøjelse at møde nye patienter og forhåbentlig give dem en god oplevelse, øget viden om egne tænder og et ”på gensyn” med en dejlig ren smag i munden. Vi er altid åbne for dialog og modtager gerne din feedback.

Selvom vi er meget fokuserede på klinikken, har vi alligevel også kunnet rumme en personlig udfordring blandt personalet. Vi har alle været gennem en 7-dages ”no sugar challenge” i oktober.

Vi blev inspirerede til at prøve det efter at have været på et aftenkursus med Anette Sams, forsker og forfatter til bøgerne ”Sukkersmart” og ”Ud af diabetes”. Så vi blev enige om at tage udfordringen op om at prøve det i 7 dage.

Læs hvordan det gik med vores udfordring i blogindlægget her. 

Pia Strabo overtager tandlæge Sørens Jensens praksis

30/8-2018

Den 31. august 2018 overtager jeg min gode kollega Sørens Jensens praksis og flytter klinikken længere ned ad gaden til os på Havnegade 11. Søren Jensen har valgt at gå på pension efter at have været tandlæge i 38 år i Mariager.

Vi glæder os til at byde Søren Jensens patienter velkommen hos os, og jeg vil specielt takke Søren Jensen for de gode år sammen i Mariager, der har været præget af særdeles fredelig sameksistens.

Er du interesseret i at læse hele vores historie, kan du gøre det her. 

Tandklinikken-Mariager får ny hjemmeside

29/8-2018

I forbindelse med at vi skulle have lavet en ny hjemmeside, havde vi besøg af en professionel fotograf for at få taget nogle gode billeder. Under besøget kommer en af vores gode patienter, Keld, ind ad døren og udbryder ”jeg elsker min tandlæge”.

Det kunne vi slet ikke stå for, så vi besluttede lynhurtigt, at Keld måtte med på vores nye billeder, og her sidder han og hygger sig i stolen.

At få lavet en helt ny hjemmeside er ikke noget, der bare sker på et par dage, så vi har arbejdet hårdt på den i længere tid. Derfor er vi også meget glade for at kunne præsentere dig for hjemmesiden nu.

Vi har fået fantastisk hjælp af fotograf Anne Kring www.annekring.dk der har taget alle de flotte billeder. Sandra Strabo har stået for hår og makeup og fået os alle til at stråle.

Webdesigner Tine Appel www.appel.design har designet og sat hjemmesiden smukt op. Derudover har marketingkonsulent Anita Cordes www.anitacordes.dk været tekstforfatter og tovholder på hele projektet. Så stor tak til vores tålmodige samarbejdspartnere, I har mine varmeste anbefalinger.

Vores mål har været, at hjemmesiden skal være let for dig at finde rundt på. Og at du altid skal kunne finde den nyttig, vedkommende og aktuel. Er der noget du savner, er du meget velkommen til at sende os en mail på post@mariager-tand.dk 

Vi er her uanset, hvor varmt vejret er

2/7-2018

Det har været en dejlig sommer hidtil, og vi bliver ikke skræmt af temperaturer på 30 gr. Hos os er der nemlig både aircondition og dejligt koldt vand i hanen.

En af vores patienter sagde endda ”Det er dejligt at slippe for al den fodbold derhjemme”. Sådan en bemærkning gør os glade, for vi stræber altid på at skabe et godt og positivt miljø her på klinikken.

Tandlæge Gitte Valeur går på barsel sidst i juli, og i hendes sted har vi ansat Emilie Schmidt Pedersen, som vi håber, du vil hjælpe os med at byde velkommen på klinikken. Læs mere om vores personale. 

Særloven om tandpleje bliver indført

1/6-2018

Den 1. juni 2018 trådte særloven om tandpleje i kraft. Forhandlingerne mellem regionerne og Dansk Tandlægeforening brød sammen.

Der blev forhandlet på skrømt fra regionernes side, alt imens der blev forberedt et lovindgreb fra et enigt folketing med det formål at fastsætte priser på basistandplejen, så budgetterne kan holdes og ikke er styret ud fra vores patienters behov for tandpleje.

Vi arbejder under særloven, fordi vi ikke har noget valg. Hvis vi ikke gjorde det, kunne vores patienter, der er pensionister, ikke få hjælp til tandbehandling via deres helbredskort. Nu bliver der arbejdet på en ny tandplejestruktur for voksentandplejen i Danmark.

Et godt råd til dig. Tegn en tandforsikring og meld dig og dine børn ind i Sygesikring Danmark Og så skal du være indstillet på, at du skal betale mere for din tandsundhed. Heldigvis er tandbørsten fortsat en af dine bedste venner sammen med os på Tandklinikken-Mariager.

Vi håber, du vil støtte op om vores protest mod særloven – støt Meget Mere Tandsundhed på memeta.dk

Vores personale fortjener at blive forkælet

9/4-2018

Derfor drog vi alle sammen i april til Fredericia for at deltage i det første Dental Festival & Awards. I løbet af de to spændende dage mødte vi alle vores leverandører, så en masse nyheder, hørte gode indlægsholdere, blev underholdt af bl.a. Andreas Bo og var til stor fest med Rasmus Seebach, hvor 600 dansende mennesker (mest kvinderne) stod med armene oppe og sang med.

Vi overnattede i Kryb-I-Ly kro 2 gange, og det var dejligt, at vi alle kunne være med. Det giver noget helt særligt, når vi også er sammen uden for klinikken.

Gratis tandpleje


Gratis tandpleje for unge mellem 16 og 18 år. Ring og meld din teenager ind på klinikken.
Tlf. 98 54 16 54

Særlov om Tandpleje

Særlov om Tandpleje trådte i kraft 1. juni 2018. Vi arbejder under særloven under protest!
Støt underskriftsindsamlingen mod særloven. Læs mere – Klik her

Åbningstider:

Mandag 07:30-16:30
Tirsdag 07:30-18:00
Onsdag 07:30-17:00
Torsdag 07:00-16:00
Fredag 07:30-16:00
Lørdag og ferieplan