UDTALELSER

At vi sætter utroligt stor pris på vores patienter er ingen hemmelighed. For uden jer ville der ikke være nogen klinik. Nedenfor kan du læse et udpluk af de flotte udtalelser, vi har modtaget fra nogle af vores tilfredse patienter.
“Lige hjemkommet fra mit første besøg hos jer er jeg blevet mig selv igen og har set det mirakel, Peter har lavet med min knækkede tand. Jeg er meget imponeret og vil gerne sige en dybtfølt tak.” Ida Bersang

“Når man kommer til Tandklinikken Mariager, træder man ind i et lyst og imødekommende miljø. Personalet er venligt og nærværende. Behandlingen er super. Man bliver godt informeret om, hvad der laves. Klinikken er topmoderne. Arbejdet udføres professionelt og omsorgsfuldt.” Jan Iversen, Sejs.

“Jeg glemmer helt, jeg er til tandlæge.” Ulla Olesen, Hadsund, som kommentar til de flotte, skiftende loftsbilleder over tandlægestolen.

“Jeg glæder mig hver dag over den tandbehandling, jeg har fået hos Søren. Det kan anbefales.” Jeanne Kjøge, Mariager.

“Pia, Søren og personalet tak for flot service og professionel behandling.” Jens Silleborg Jensen, Norge, som sendte os en flot buket sommerblomster efter endt behandling.

“Jeg skiftede til Tandklinikken-Mariager umiddelbart efter, den blev åbnet, idet jeg kendte Pia Strabo som en utroligt imødekommende og kompetent tandlæge. Man får altid en utrolig kompetent og grundig behandling, som foregår i en imødekommende og hyggelig atmosfære. Jeg har oplevet at måtte trække på akut tandlægehjælp, hvor jeg blev mødt med utrolig stor fleksibilitet og et meget højt kompetenceniveau.” Lone Kalstrup, Hobro.

“Pia har forstået at håndtere min tandlægeskræk. Hun tager mig med på råd og inddrager mig i hele forløbet. Hun forklarer, hvordan hun arbejder i processen. Hun har hjulpet mig, så jeg ikke længere er bange for at sætte mig i en tandlægestol.” Lisbeth Iversen, Sejs.

Gratis tandpleje


Gratis tandpleje for unge mellem 16 og 20 år. Ring og meld din teenager ind på klinikken.
Tlf. 98 54 16 54

Åbningstider:

Mandag 07.30-16.30
Tirsdag 07.30-17.30
Onsdag 07.30-16.30
Torsdag 07.30-16.00
Fredag 07.30-13.00
Lørdag og ferieplan

Gratis parkering

Du kan parkere gratis lige uden for klinikken.