PRISER

Særloven om tandpleje

Overenskomsten med Sygesikringen er opsagt af regionerne. Det betyder, at vi fra 1. juni 2018 arbejder under Særloven om tandpleje, hvor prisen er fastsat på langt de fleste af vore ydelser, som du kender det under sygesikringen, dog er tilskuddet reduceret.

Vi har gennem længere tid inddelt alle patienter i grøn, gul eller rød alt efter, hvilken sundhedstilstand dine tænder er i. Dette ud fra Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Imidlertid har det vist sig, at der ikke er så mange grønne patienter i virkeligheden, som regionerne og Sundhedsstyrelsen havde ønsket i forhold til at holde deres budgetter.

Derfor blev særloven indført i 2018. På tandklinikken arbejder vi foreløbigt under den, mens der udvikles en ny model for voksentandplejen i Danmark fra officiel side. Sker der ændringer, holder vi dig naturligvis opdateret.

I særloven er det bestemt, at visse frie priser på bestemte ydelser skal være offentliggjort. Dem kan du se på sundhed.dk 

I priseksemplerne nedenfor er nogle af de mest almindelige frie priser også beskrevet.

Prislisterne er også tilgængelige i venteværelset. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at spørge os eller få et konkret overslag.

Har du et nyere overslag fra en anden tandlæge, så kom og lad os se, om vi kan matche det. Pris og kvalitet hænger sammen, og vores erfaring i branchen gør, at vi kender en del af faldgruberne i de prisbillige tilbud.

Faste priser under særloven

Du kan se de faste priser under særloven her: Honorartabel-Pia Strabo

Er du privat forsikret i Sygeforsikring Danmark og/eller Dansk tandforsikring gives der fine tilskud til den almindelige tandbehandling. Fx har unge mellem 18-25 og medlem af Sygeforsikring Danmark ret til gratis undersøgelse, tandrensning og fluorbehandlinger.

Priseksempler

Her finder du en liste over nogle af de mest almindelige priser, du kan downloade som en pdf-fil: Priseksempler – Tandklinikken Mariager 

Vi opdaterer vores priser 2 gange årligt. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte klinikken.

Du fortjener den bedste tandpleje

Vi har ikke en ambition om nødvendigvis at være de billigste, men derimod stræber vi altid efter at være blandt de bedste. For at opnå sidstnævnte er det vigtigt, at vi har de rigtige kvalifikationer og udstyr, og begge dele kræver investeringer fra vores side.

Kvalitet koster penge. Derfor koster det mellem 5.400 kr. til 6.400 kr. at få lavet en krone. Fordi en højædel krone fremstillet i Danmark er dyrere end en stålkrone fra Kina.

Vores holdning er, at der er for meget fokus på krone- og implantatpriser. For hvor tit har du brug for at få lavet så stor en behandling?

I stedet ønsker vi at hjælpe dig med at forebygge, at problemerne opstår, så du helt kan undgå disse behandlinger. Det gør vi ved at give dig den rigtige behandling løbende og ikke først, når alle dine kindtænder er kronemodne.

Det forudsætter, at vi som din tandlæge kender dine tænder, ønsker og behov. Det kan vi, når vi har kendt dig og dit tandsæt gennem længere tid. Tager du en tandferierejse til østlandene, kender de intet til hastigheden af slid på dine tænder og kan ikke gennemskue din sygdomsudvikling ved et enkelt besøg.

Inden vi sætter en større behandling i gang, får du altid et overslag, hvor du kan se de enkelte priser, dit tilskud fra regionen samt evt. tilskud fra Sygeforsikring Danmark. Får du hjælp fra kommunen, er vi også behjælpelige med at udregne din egenbetaling.

Gratis tandpleje


Gratis tandpleje for unge mellem 16 og 20 år. Ring og meld din teenager ind på klinikken.
Tlf. 98 54 16 54

Åbningstider:

Mandag 07.30-16.30
Tirsdag 07.30-17.30
Onsdag 07.30-16.30
Torsdag 07.30-16.00
Fredag 07.30-13.00
Lørdag og ferieplan

Gratis parkering

Du kan parkere gratis lige uden for klinikken.