NYE PATIENTER

Sammen passer vi på dit smil livet igennem

Din tandsundhed starter med tillid, og det kræver, at vi mødes mindst en gang om året. På den måde kan vi udvikle og skabe gode personlige relationer mellem dig og os.

Tillid er også vigtig, når vi sammen løser dit behandlingsbehov. Når vi genopbygger dit tandsæt, genskaber eller forbedrer dit bedste smil og hjælper dig med at holde dine tænder sunde og funktionsdygtige livet igennem.

Vi ved, at det er afgørende, at vi lytter og sætter os ind i din situation og dine udfordringer. Vi har hjulpet mange. Og vi vil også gerne hjælpe dig.

Vil du også være patient hos os?

Hvis du ønsker at være patient hos os, så udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig vedrørende dit første besøg på klinikken. Hvis du gerne lige vil hilse på os, inden du beslutter dig, er du altid velkommen til at komme forbi klinikken.

I 2018 byder vi et særligt velkommen til tandlæge Sørens Jensens trofaste patienter, idet tandklinikken på Østergade nr. 9 i Mariager er lukket og flyttet til Tandklinikken-Mariager.

Godt at vide når du besøger os første gang:
  • Brug den frie parkering foran klinikken i begge vejsider.
  • Benyt dig af, at vi både har plads til klapvogn og rollator og sætter gerne rampen frem til dig.
  • Husk dit sygesikringsbevis og evt. helbredskort fra kommunen.
  • Medbring din medicinliste, hvis du bruger flere slags.
  • Oplys, hvis du er privat forsikret i Sygesikringen Danmark eller Dansk Tandforsikring.
  • Vælg, om vi skal indkalde dig på mail, mobil eller med brev. Vi tilbyder også at sende dig en sms-husker dagen før din aftale hos os.
  • Kom gerne i god tid, så vi kan få oprettet dig i ro og mag i vores system.

Vi glæder os til at hilse på dig og vise dig til rette i din nye tandklinik.

Praktisk information vedrørende betaling

Vi forventer, at du efter hvert besøg betaler med Dankort, MobilePay eller kontant. Inden større behandlinger bliver du bedt om at indbetale et startbeløb, som vi aftaler i forbindelse med behandlingsplanlægningen. Vi giver dig et overslag, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Hvis du ønsker det, kan vi aftale en afdragsordning eller henvise dig til finansiering.

Finansiering af din behandling

Hvis du ønsker det, kan vi aftale en afdragsordning eller henvise dig til finansiering.

Hos Tandklinikken Mariager samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores behandlinger.

Hurtigt og nemt

Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit, som du kan bruge til at finansiere din behandling hos os.

Fleksibel betalingsordning

Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en attraktiv betalingsordning, så du let kan dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale, og du kan vælge at afdrage over helt op til 72 måneder.


Ansøg om en Sundhed+ Kredit

Specielt for børn 0-15 år

Vi er hele familiens tandlæge, så dit barn kan naturligvis også blive behandlet hos os. Vi lægger stor vægt på god og regelmæssig tandbørstning, kontrolleret sukkerindtag og tryghed under en eventuel tandbehandling, når dit barn er klar til det.

For børnetandpleje er der en egenbetaling på 35%, men Sygesikringen Danmark giver tilskud, hvis du har tilmeldt dit barn. Det er gratis at få optaget dit barn i Sygesikring Danmark, hvis du selv er medlem.

Inden du kommer hos os, skal du give Den kommunale Tandpleje besked om dit valg, og så skal vi nok hjælpe med overførslen.

Vores behandlere har børneattest og stor erfaring i børnetandpleje og gør alt for, at dit barn skal få en tryg og positiv oplevelse ved at komme til tandlægen.

Dog modtager vi ikke børn, der har behov for speciel bedøvelse på grund af et stort behandlingsbehov eller behandlingsumodenhed af forskellige årsager. Er der behov for fuld narkose eller beroligende medicin (Dormicum), henviser vi til Den kommunale Tandpleje, der har specialtandpleje for børn og unge.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores børnetandpleje. Så kan vi sammen drøfte, om vi er et godt match for dit barn.

Gratis tandpleje for unge mellem 16-19 år

Er du mellem 16 til 19 år gammel, kan du få gratis tandpleje hos os, men din børnetandpleje skal have besked om dit valg. Du eller dine forældre kan selv kontakte din gamle tandplejer, eller vi kan ordne det for dig. Det kræver blot, at du udfylder en formular hos os, så sørger vi for at overføre dig til vores klinik.

For dig der er på efterskole

Hvis du får brug for akut behandling hos os, mens du går på efterskole i Mariager og omegn, er det også gratis, men din kommune skal give tilladelse, hvis de skal betale. Tag fat i din tidligere klinik, hvis bøjlen stikker, eller du har tandpine, inden du kontakter os. Så skal vi nok hjælpe dig. Ring til os på tlf. 9854 1654.

Gratis tandpleje


Gratis tandpleje for unge mellem 16 og 20 år. Ring og meld din teenager ind på klinikken.
Tlf. 98 54 16 54

Åbningstider:

Mandag 07.30-16.30
Tirsdag 07.30-17.30
Onsdag 07.30-16.30
Torsdag 07.30-16.00
Fredag 07.30-13.00
Lørdag og ferieplan

Gratis parkering

Du kan parkere gratis lige uden for klinikken.