NYTTIGE LINKS

God information til dig

På denne side har vi samlet en række nyttige links, som du kan have gavn af.

Støttemuligheder til tandbehandling kan du læse om hos tandlægeforeningen  Her finder du information til at se dine aktuelle muligheder som pensionist, kontanthjælpsmodtager, eller hvis du lider af specielle kroniske sygdomme. Men selvfølgelig kan du også altid få vejledning af os på klinikken.

Protest mod nedskæringer i dit tilskud til tandbehandling. Støt underskriftindsamlingen mod nedskæringen på 300 millioner kr. i dit sygesikringstilskud. Læs om underskriftindsamlingen på Meget Mere Tandsundhed

Tandfaglige spørgsmål kan du få besvaret her tandlaegeforeningen.dk og altomtænder.dk 

Tandlægeangst hedder i fagsprog odontofobi. Pia Strabo har i mange år været medlem af Dansk Selskab for Odontofobi, hvor vi på specielle fagmøder udveksler viden og erfaring til gavn for dig, der har udtalt angst for tandbehandling. Læs mere om tandlægeangst på odontofobi.org  og få gode råd til at bekæmpe din tandlægeangst  her.

Find vores obligatoriske klinikoplysninger på sundhed.dk – Her kan du også logge ind og se dine tidligere tandlægeregninger.

altomkost.dk finder du de officielle kostvejledninger fra Miljø- og Fødevareministeriet.

Hvis du synes, noget er gået galt, så er din mulighed for at klage fastsat ved lov. Vi har ingen klagesager haft, og jeg mener, at vi altid ved god dialog kan komme overens.

Har du fået en god behandling, så sig det til 10 af dine venner. Har du fået en dårlig behandling, så sig det til os – og ikke omvendt – så kan vi sammen finde en løsning. Det vigtigste er du bliver tilfreds med resultatet. Læs mere på tandklage.dk

Mere om Mariager

Læs mere om vores skønne by og omegn på disse links visitmariagerfjord.dkcittaslowmariager.dk og handel i Mariager www.mariager.dk

Se de fantastiske stemningsbilleder langs Mariagerfjord ved fotograf Lorne Hollins ved at følge Mariager Fjord Magic Moments på Facebook.

Book vores lejlighed i Mariager

Eller du kan ved selvsyn nyde det hele ved at booke vores ferielejlighed på 2. sal på toppen af Havnegade 11 via Airbnb eller kontakt Pia Strabo på mail strabo@mariager-tand.dk – Vi byder således også tandturister hjerteligt velkomne.

 

Gratis tandpleje


Gratis tandpleje for unge mellem 16 og 18 år. Ring og meld din teenager ind på klinikken.
Tlf. 98 54 16 54

Særlov om Tandpleje

Særlov om Tandpleje trådte i kraft 1. juni 2018. Vi arbejder under særloven under protest!
Støt underskriftsindsamlingen mod særloven. Læs mere – Klik her

Åbningstider:

Mandag 07:30-16:30
Tirsdag 07:30-18:00
Onsdag 07:30-17:00
Torsdag 07:00-16:00
Fredag 07:30-16:00
Lørdag og ferieplan