NYTTIGE LINKS

God information til dig

På denne side har vi samlet en række nyttige links, som du kan have gavn af.
 

Støttemuligheder

Støttemuligheder til tandbehandling kan du læse om hos tandlægeforeningen  Her finder du information til at se dine aktuelle muligheder som pensionist, kontanthjælpsmodtager, eller hvis du lider af specielle kroniske sygdomme. Men selvfølgelig kan du også altid få vejledning af os på klinikken.

Spørgsmål

Tandfaglige spørgsmål kan du få besvaret her tandlaegeforeningen.dk og altomtænder.dk 

Klinikoplysninger og tandlægeregninger

Find vores obligatoriske klinikoplysninger på sundhed.dk – Her kan du også logge ind og se dine tidligere tandlægeregninger.

Tandlægeangst

Tandlægeangst hedder i fagsprog odontofobi. Pia Strabo har i mange år været medlem af Dansk Selskab for Odontofobi, hvor vi på specielle fagmøder udveksler viden og erfaring til gavn for dig, der har udtalt angst for tandbehandling. Læs mere om tandlægeangst på odontofobi.org  og få gode råd til at bekæmpe din tandlægeangst  her.

Hypnose

Du kan have gavn af at finde årsagen til dit ubehag og få angsten bearbejdet ved hjælp af hypnose. Her henviser vi til Danmarks førende ekspert i Hypnose og tandlægeangst tandlæge Randi Abrahamsen.

Randi er Pia Strabos gode, tidligere kollega fra Randers. Randi har desuden forsket i kroniske ansigtssmerter, men kan også hjælpe med andre former for angst, rygestop og vægttab. Læs mere her: www.slipsmerten.dk 

Bliv sukkersmart

Få mere information om Anette Sams her. 

Muskel- og kæbeproblemer

Ansigtsyoga ved Jeanne Adelsten Truelsen. Træn dine ansigtsmuskler og få det bedre. Læs mere på Ansigtsyoga

Kostvejledninger

altomkost.dk finder du de officielle kostvejledninger fra Miljø- og Fødevareministeriet.

Klagemulighed

Hvis du synes, noget er gået galt, så er din mulighed for at klage fastsat ved lov. Vi har ingen klagesager haft, og jeg mener, at vi altid ved god dialog kan komme overens.

Anbefal os til dine venner

Har du fået en god behandling, så sig det til 10 af dine venner. Har du fået en dårlig behandling, så sig det til os – og ikke omvendt – så kan vi sammen finde en løsning. Det vigtigste er, at du bliver tilfreds med resultatet. Læs mere på tandklage.dk

Mere om Mariager

Læs mere om vores skønne by og omegn på disse links visitmariagerfjord.dkcittaslowmariager.dk og handel i Mariager www.mariager.dk

Se de fantastiske stemningsbilleder langs Mariagerfjord ved fotograf Lorne Hollins ved at følge Mariager Fjord Magic Moments på Facebook.
 

Gratis tandpleje


Gratis tandpleje for unge mellem 16 og 20 år. Ring og meld din teenager ind på klinikken.
Tlf. 98 54 16 54

Åbningstider:

Mandag 07.30-16.30
Tirsdag 07.30-17.30
Onsdag 07.30-16.30
Torsdag 07.30-16.00
Fredag 07.30-13.00
Lørdag og ferieplan

Gratis parkering

Du kan parkere gratis lige uden for klinikken.