OM OS

Her kan du lære os bedre at kende

På Tandklinikken-Mariager arbejder vi altid tæt sammen, så vi udnytter vores kompetencer bedst muligt; de unge med deres nyere teoretiske viden og vi andre med mange års praktisk erfaring.

Som patient hos os vil du ofte komme i kontakt med flere behandlere, da vi udnytter vores forskellige specialer på tværs for at tilbyde dig den helt rigtige behandling.

Tandlæge Pia Strabo

Pia er klinikejer og den, som koordinerer og udfører ungdoms- og almindelig tandpleje. Desuden tager Pia sig omsorgsfuldt af patienter med tandlægeskræk. Pia arbejder også med aftagelige proteser og paradentosebehandlinger.

Tandlæge Søren Strabo

Søren har en langvarig erfaring med de store rekonstruktioner såsom porcelænskroner, broer og implantater. Søren har også en speciel interesse i knagende kæbeled og bidfunktioner. Hos Søren kan du få genopbygget dit smil og din tyggefunktion, og han viser dig ved hjælp af computeren, hvordan dit smil kan ændres.

Tandlæge Nikoline Lauritzen

Nikoline er vores nye tandlæge og er her fast 2 dage om ugen: mandag og tirsdag. Derudover er hun i den kommunale tandpleje i Gug 2 dage ugentligt. 

Tandplejer Bonnie Laumann

Efter et par års pause har vi nu igen en tandplejer i vores team, Bonnie Laumann.  Således er vores tandplejer en forstærkning til vores patienter med paradentose, så behandlingen her på klinikken bliver optimeret til alles fordel.

En tandplejer er specielt uddannet til den forebyggende tandpleje inkl. tand- og mundundersøgelser. Hos os vil du også møde Bonnie til nogle af de regelmæssige tandtjek og tandrensninger. 

Mød hele vores personale

Uden personale ingen klinik. Og derfor værdsætter vi alle vores medarbejdere højt. Klik på knappen og læs meget mere om hele personalet.

Vores samarbejdspartnere

Hvis vi har brug for det i særlige tilfælde, kan vi henvise dig til en dygtig kæbekirurg, Jesper Bak hos Tandlægerne Helenestræde, Randers, hvor Søren Strabo også er klinikejer. Se mere på www.helenetand.dk

Skal du have lavet en tandregulering, har vi et godt samarbejde med en meget kompetent specialtandlæge i Århus, Morten Godtfredsen Laursen. Læs mere på specialtandlaeger.dk

Gratis tandpleje


Gratis tandpleje for unge mellem 16 og 20 år. Ring og meld din teenager ind på klinikken.
Tlf. 98 54 16 54

Åbningstider:

Mandag 07.30-16.30
Tirsdag 07.30-17.30
Onsdag 07.30-16.30
Torsdag 07.30-16.00
Fredag 07.30-13.00
Lørdag og ferieplan

Gratis parkering

Du kan parkere gratis lige uden for klinikken.